2018-2019 Türkiye Süper Lig 21.Hafta Maçı
19:00 Ali Sami Yen Arena
3 - 1
  • 333
    müthiş bir ilk yarı geçridiğimiz maç. herkes iyiydi aslında, zaten takımca iyi olmasak bu kadar iyi oynayamayız ama birkaç gözüme çarpan şeyi de yazayım.

    ryan donk'un karşısına özellikle atik bir adam çıktı mı illa ki çalımı yiyor. maalesef belini döndürene kadar rakip iki hamle yapacak zamanı buluyor. donk'u çok severim ama bu kadar hızlı oynanan bir oyunda eksikliği çok göze çarptı. bu eksikliği dışında iyi.
    stoper ikilisini hala birbirine alışabilmiş görmedim. zaman zaman anlamsız boşluklar oluşuyor defans hattımızda. ikisi de kaliteli oyunculara benziyor bireysel olarak ama tandem olmak başka şey. zamana ihtiyaçları var. defans hattı biraz da bu yüzden inanılmaz pozisyonlar veriyor. o kadar coşkulu oynuyoruz ki bu şimdilik göze çarpmıyor ancak çok ciddi eksiklik. avrupa'da bunun biletini hemen keserler.
    onun dışında oynamaz dediğimiz adamlar bile iyi oynuyor * inşallah bu oyun ikinci yarıda da devam eder de farkı açarız. açık konuşayım her an gol yiyebilecek de bir yapımız var çünkü, 2-1 güven vermiyor.

    bu maçta papa alioune ndiaye cidden büyük oynuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın