• 1171
    şu takımın hakem desteği, sponsor itelemesi vs gibi etkenlerden bağımsız, sahada da iyi oynadığını kabullenmeden şampiyon olmamız mümkün değil. taraftarın bunu kabullenemediği gibi belli ki futbolcular da kabul etmiyor. yoksa 6 puan gerideyken çıktığın bir deplasman maçında bu kadar mücadeleden yoksun olmazsın.

    (bkz: 2 şubat 2019 alanyaspor galatasaray maçı)

    üstelik biz kaç kere böyle şampiyon olduk? kaç defa duyduk şunu; ya bu galatasaray da bir şey oynamıyor elbet takılırlar bir yerde..

    bunu diyenler 32. 33. haftada şampiyonluğumuzu kutlarken bizi izlediler.

    şimdi de tutturmuş herkes, başakşehir elbet puan kaybeder. yok ya. çok akıllıyız gerçekten. onlar kaybeder de biz ne yaparız diye hiç sormuyoruz kendimize. 2 sene geçmiş, 2. lig takımları dahil, deplasmanda oyun üstünlüğü kurduğumuz tek bir maç bile yok. allah için 1 maç ya. diyin ki 1 maç çıktık, rakibe pozisyon vermeden, çatır çatır oynadık ve kazandık geldik. koskoca 2 sene.

    hala bu şartlarda diyoruz ki, başakşehir'de bir şey yok elbet takılacaklar. puan farkı olmuş 8, adamlar 2 takılsa, sen zaten 3 takılacaksın. ne olcak yani birden çıkıp deplasmanlarda 3er 5er mi atacaz?

    işin özü ne bizim takım ne de taraftar işin ciddiyetinin farkında değil. 8 puanlık farkın artık kapanma gibi bir ihtimali de malesef yok. sabaha kadar romantizm kasalım, inandık biz sizlere, sen şampiyon olacaksın diyelim. hikaye. takım buna reaksiyon vermiyor, veremiyor. içerde aslan kesilen takım dışarda kedi kadar olamıyor.

    başakşehir takımının vir oyun planı var. içerde de dışarda da kazanmaya yetecek bir plan. daha da önemlisi bu plana sadık oyuncuları var. elbette bizim de dışarda kazanmak için planımız, stratejilerimiz var, ama malesef bunu ortaya koyacak oyuncu grubumuz yok.

    şimdi dilerseniz "başakşehir kim ya elbet takılacaklar" demeye devam edebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın