• 1166
    "türkiye güçlenemez çünkü dıj güçler üzerimizde oyunlar oynuyorlar."
    dış güçler senin olmayan teknolojini, darbeyle gelen anayasanı, pamuk ipliğine bağlı ekonomini, dinle yoğrulmuş cehaletini kıskanıp mı senin üzerinde oyun oynuyor? yoksa sen bu saydığım eksikliklerinle oyun oynanmaya uygun bir zemin mi yaratıyorsun?

    ***

    "fenerbahçe'ye kumpas yapıldı çünkü fenerbahçe'nin büyümesi istenmiyor."

    şikeden ve ırkçılıktan ceza alması gerektiği halde almamış bu kulüp daha nasıl bir kayrılma istiyor da önünün kesildiğini iddia ediyor?

    ***

    "her şey planlandı, 2018 2019 sezonunda başakşehir şampiyon yapılacak."

    peki sen şampiyonluğu hak ediyor muyum acaba siye kendine soruyor musun? 2 şubat 2019 alanyaspor galatasaray maçında ilk 45 dakika boyunca şut atmana, rakip kaleye gitmene engel olan, forvetini topla sadece 7 kez buluşturabilmene neden olan şey de bu plana dahil miydi?

    ekşisozluk'te her hafta ama her hafta her takım taraftarı hakemlerin kendilerine haksızlık yaptığından bahsediyor. her taraftar, kendi takımı dışındaki diğer takımların kayrıldığı iddiasında dahası sanrısında. bir kısmı sırf manipülasyon için bunu yapıyor eminim, ama bir kısmı da gerçekten buna inanıyor. herkesi kendine düşman sanıyor. düşmanlar yaratıp onlarla savaşıp hayali zaferler elde edip hayali kahramanlar yaratıyor.

    başakşehir'in şampiyon olması şu anki düzen için harika bir senaryo, doğru. lakin bu adamların fenerbahçe deplasmanındaki buz gibi golü verilmedi be abiler! bizim ne eksiğimiz var demek yerine, kendimizden çok başkalarına bakıyoruz. düsmanlar yaratıp sonra da gereğinden fazla anlam yüklenecek zaferler, gereksiz kahtamanlar peşindeyiz. ben muslera'dan büyük oyunu bozmasını istemiyorum, senede 3 milyon euro üzerinde para kazanan muslera'dan sadece oyunu hızlı başlatmasını istiyorum. belhanda'dan gereksiz kart görmemesini sakarca paslarla top kaybetmemesini istiyorum. ismini saydığım saymadığım tüm oyuncularımızdan iktidara karşı, düşnablara karşı bir zafer istemiyorum, güzel futbol ve alanyaspor kadar mücadele istiyorum.

    biz geçen senenin şampiyonu olarak seviyemizin gerçekte ne olduğunu şampiyonlar ligi maçlarında gördük ne yazık ki. ben bu seviyenin yükselmesini istiyorum sadece hepsi bu, yoksa şampiyon olmasak da olur.

    başakşehir bu sene sakin, akıllı, sabırlı ve olgun deplasman oyunuyla sampiyonluğu şu ana kadar en çok hak eden takım. onlar çok iyi olduklarından değil, biz dahil tüm rakipleri onlar kadar iyi olmadığından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın