• 6773
    biraz sakin olması gereken taraftar.

    tek tek futbolcular nezdinde açıklamak istiyorum.

    luyindama: adam son maça çıkmadan son 48 saatte önce apartopar belçikadan türkiyeye gelip, takımla 1-2 idmana çıkıp ordan da alanyaya uçup kampa giriyor. hem fiziksel hem de zihinsel yorgunluğunu tahmin edebiliyor musunuz? yeni bir ülke, yeni bir şehir, yeni bir takım, yeni arkadaşlar, yeni teknik direktör, yeni taraftar grubu vs vs vs... yahu hali sahada bile yeni bir takımla oynarken geriliyorsun... bu adamı kaç milyon insan izliyor bir de. bırakalım alışsın. önümüzdeki sezon başı kampını bizimle geçirip maçlara çıkana kadar kredi verilmesi gereken futbolcu. bence o zamana kadar da gerek kalmayacak ama normali budur. (hatta bu yüzden kampa yetişti kampa yetişemedi muhabbeti yapılır)

    mitroglu: luyindama için yazdığım herşey kendisi içinde geçerli. bu adam üstüne üstlük marsilyada düzenli forma giymiyordu. fizik ve kondisyon olarak yetersiz olması normal. maç temposu kazanması için oynaması lazım. bu nedenle kendisine de sabredilmeli bir süre.

    yunus akgün: yazılanların aksine bu maçta aldığı sürede daha derli toplu oynadı, defansa yardım etti, top aldı verdi, yavaş yavaş oynadığı oyunu olgunlaştırıyor. ki normalde yunus akgün olmayacak diye düşünürdüm ama yavaş yavaş yıldızını parlatmaya başlıyor. sabredilmeli, desteklenmeli... ozan penaltı yaptırınca nasıl sustuysak, yunus da gol atamayinca, pas atamayinca bir dahaki sefere atar dikebilmeliyiz. ki kendisi o pasları, golleri atacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın