• 20998
    2018-2019 sezonunda da deplasman sorunu devam eden takım.

    neymiş, nasıl bir sorunmuş bu kardeşim yıllardır çözülemedi gitti, bak takım kötü olur anlarım ama evinde bu kadar baskın oynayabilen bir takım deplasmanda resmen facia bir oyun oynuyor.

    şanssızlık olur yenilirisin berabere kalırsın ancak düzenli olarak 2011-2012 2012-2013 sezonundan sonra hep deplasman sorunu yaşıyoruz. oyuncular değişiyor, hocalar değişiyor ama bu sorun asla değişmiyor.

    top seviyede ki bütün liglerde, ligin lideri takımlarda asla böyle bir sorun yok. ingiltere’de liverpool, italya’da juventus, fransa’da psg, portekiz’de porto, almanya’da dortmund deplasmanlar da sıkıntı çekmiyorlar.

    tamam bu takımlarda belki evinde oynadığı baskın oyunu oynayamıyor olabilir ama bu takımlar o deplasmanlar da hep kazanacak oyunu oynuyorlar.

    bizim takım ise her deplasmanda ister küme düşme potasında olsun ister spor toto 1.lig takımları olsun gittiği her deplasmanda silik bir oyun oynuyor. izlediğimiz her deplasman maçında rakip takımın baskılı oyunu bizim takımın ise kontra atak futbolunu izliyoruz arada şansımız da tutarsa yeniyoruz işte.

    genelde de tutmuyor işte 1 kazanıyoruz 4 kaybediyoruz.

    türk telekom stadyumunda oynadığımız oyunu ne zaman deplasmanlarda oynayacağız ? ne zaman deplasmanda rahat bir maç izleyeceğiz ?

    bu sorun ne zaman çözülür hiçbir fikrim yok ama bu düzelmediği sürece 1 kazanacağız 4 kaybedeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın