• 20993
    18/19 sezonunda, ilk yarıda kah hakemlerin, kah hocanın, kah oyuncuların akıl almaz hataları nedeniyle kaybettiği puanların ceremesini sezonun ikinci yarısında çeken takım.

    3. maçta havlu attık. attık arkadaş. 6 puan gerideyken puan kaybetme lüksün yok. rakibin kaybetse bile yok. kaldı ki rakibin neredeyse tüm federasyon ve mhk elemanlarınca kollanmakta, anadolu takımları tarafından "buyur paşam geç" denilmekte ve tüm havuz medyasının desteğini arkasına almış durumdadır.

    yarın* bütün umutlarımızın söndüğüne kendimiz şahit olacağız. akhisar zaten kötü bir takım. bir de karşısında iyi de olsa yen(e)meyeceği bir takım var. geçiniz. yarın 3 tane atar başakşehir en az. aksi durumda buradayım, özür de dilerim.

    ama yarın başakşehir puan bıraksa ne olacak? diyelim yenildi. e sen puan farkını ancak 5'e indirebildin. hiç de zor olmayan bir deplasmanda kaleye gidemedim. öyle veya böyle. gidemedin. karşımızda alanyaspor'dan bir tık daha iyi bir takım olsa puan bile alamazdık belki.

    daha senin önünde evet derbiler içerde ama takım oynamıyor ki. oynayamıyor. planı yok takımın. kilit oyuncular o gün iyiyse, takım iyi. değilse, kötü. nasıl şampiyon olacağız biz böyle? inançla mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın