• 1146
    2 şubat 2019 alanyaspor galatasaray maçındaki rezalet hakem performansının yegane sebebi olan takım. ben çok sayıda kötü hakem yönetimi gördüm. iyi niyetli ama futboldan bihaber hakemler de gördüm, art niyetli, kendini satanı da gördüm.

    2 şubat 2019 alanyaspor galatasaray maçındaki hakemin telefon kayıtları incelensin, herhangi bir alış-veriş çıkmazsa hiçbir şey bilmiyorum. talimatı kimden aldı, bu iş için kaç para aldı detayına kadar çıkar her şey. itham ediyorum, evet. 2 şubat 2019 alanyaspor galatasaray maçının hakemi kendini satmıştır. bunu da başakşehir adına birileri sağlamıştır.

    kardeşim, biz kötü oynuyoruz, olabilir. ama kime ne bundan. maç 90 dakika, bir şut, bir ters top alır götürürüm maçı. ama neden hakem galatasary'ın kazanacağı endişesiyle yaşıyor maçı. neden oyunun temposunun bir an olsun yükselmesine yardımcı olmuyor. basketbolda 5 faul yapan çıkar diye bir kural var. neden alanya'nın 30'a yakın faulüne futbol kuralları çerçevesinde önlem almıyor. neden galatasary'ın gol atacağı korkusuyla yönetiyor maçı. bunun kötü hakemlikle falan alakası yok. düpedüz istemedi bizim kazanmamızı.

    hakkımız varsa, haram zıkkım olsun ne diyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın