• 6772
    serdar arma öptüğünden bu yana dengemiz şaştı;

    -bazı sayfalarda selçuk övücülüğü başladı. rakip takıma gidip arma öpmedi diye 5 yıldır yan gelip yatmasını gözardı ettik.

    https://www.instagram.com/...;igshid=sj26ne3nkqhq

    -eren övücülüğü başladı. rakip takıma gidip arma öpmedi diye -ki hiçbiri istememiştir eminim- 3 yıldır yan gelip yatmasını, sahada yürümesini, sürekli ağrım var diyip oynamamasını ve fatih terim’in serdar ile aynı nedenden kadro dışı bıraktığını gözardı ettik.

    (bkz: #2608379)

    -iyi bir insan olsa da son 1 yıldır kötü performans sergileyen maicon’u gereğinden fazla sahiplendik -gitmesin, sözleşme uzatalım diyecek kadar- (ben de yapılanın çok büyük ayıp olduğunu ve maicon için zaten kötü geçen bu dönemde biraz yanında olmamız gerektiğini düşünüyorum ama gerçekten abartıyoruz) ve ağır oluşunu, 15. yabancı oluşunu, adam kaçırmalarını gözardı ettik.

    https://www.instagram.com/...;igshid=998awoy45q81

    mesela birlikte kazanılacak çok kupa var lafı söylenmiş. beyler bu adamın zaten lisansı iptal olmak durumunda. donk fernando’nun tek yedeği. linnes mi lisans dışı kalsın anlamadım ki.

    çok duygusalız. bize ihanet edildiğini hissettiğimizde aslında güvenmememiz gereken kişilere gereksiz güven duymaya başlıyoruz. sonra onlar da tekme vurduğunda bir kere daha yıkılıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın