• 1176
    galatasaray şampiyon olmazsa halinin zor olduğunu düşünen ve dile getiren bilgisiz insanlardan oluşan basın. ben taraftar halimle bir sürü başka derdim varken bu konuyu meslek edinenlerden daha fazla bilgili olmam, bilgiyi onlardan almam yerine onları bilgilendirmeye çalışmam durumun vahametini gösteriyor. bizim kadar ilgilli olmayan insanlar bilgisiz, yetersiz insanlardan bilgi almak durumunda kalıyor. dolayısıyla sonucunda futbol hakkında cahil bırakılmış bir kitle oluşuyor.

    her neyse galatasaray şampiyon olsa da olmasa da bu transferler galatasaray üzerinde herhangi bir maddi yük yaratmayacak sevgili basın mensupları. sizlerin ezberinin tersine galatasaray bu sefer transferlerini transfer gelirlerinden yapıyor. hem de maaş tablosunu normalleştirerek serdar aziz'in maaşını serdar'dan daha iyi 2 tane stopere veriyor mesela. 32 yaşındaki gomis'in 1 senelik maliyeti 9.5 milyon euro yani ağustos 2018 kuruyla 66.6 milyon tl'ye denk geliyor. diagne'nin 1 senelik maliyeti ise 12.5 milyon euro yani 74.5 milyon tl. aradaki fark 8 milyon tl. yani kalsa 33 yaşında olacak gomis'in 1 senelik maaşının 3'te 1'i için mi bunca tantana? 6 ayda alt yapıdan çıkardığımız ozan'ın bonservisiyle ise 2 genç stoper aldık. tüm bunlara rağmen 2018-2019 ara transfer dönemini 3 milyon euro artıda kapattık.

    galatasaray 2 dönemdir sattığı kadar alıyor ve maaşları da kademeli olarak azaltıyor. yani galatasaray'ın yazın ödemesi gereken tek ücret oyuncularının maaşları. ligin sonuna değin stad gelirleri, mağazacılık gelirleri ve yayın gelirleriyle maaşları karşılayabildiği sürece galatasaray'ın finansal olarak hiçbir problemi yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın