• 6770
    tribün olaylarından bahsetmeyeceğim. zaten birçok entryde arabesk besteler, çekirdekçi tayfa ve elde telefon tayfadan bahsedilmiş. bunlardan ben de şikayetçiyim ve stada giden taraftarın maç seçtiği apaçık.

    benim eleştirim sosyal medya taraftarına. türkiye'de sosyal medyayı en etkili kullanan taraftara sahibiz. öyle ki, başkan ve hoca değişimlerinde bile katkımız vardır. ancak bazı konularda maalesef çok acımasız olan taraftarlar var. transferler yapılmadan önce resmi hesap bir tweet atıyor, yazılan mentionlar karşısında kanım donuyor. ne yönetimin ne başkanın ne editörün anası bacısı kalmıyor resmen. yahu, sokakta görsen fotoğraf çektirmek isteyeceğin adamlara sosyal medyada ne diye küfür edersin? eline klavye alınca cesaret geliyor bu tiplere resmen.

    en son hadise de hepimizin malumu maicon olayı. maicon'un gitmesini çoğu galatasaray taraftarı istiyor. ama bu şekilde mi? kalp kırarak mı? küfür ederek mi? ağzından salyalar akarak hakaret ederek mi? bunları yapanların ilk başta çocuk çocuk olduğunu düşünüyorum ama profiline girip bir bakıyorum, yaşını başını almış adamlar. arkadaşlar biraz saygı. sosyal medya kullanmanız size hiç kimseye hakaret etme hakkı vermiyor. bu camia neler gördü, neler yaşadı. iyi gün taraftarı olduğunuzu bu kadar belli etmeyin bari. şampiyon olduğumuzda da galatasaray bizimdi, 11. olduğumuz zaman da bizimdi. isimlerin her zaman geçici olduğunu unutmayın. yeter ki galatasaraylı duruşundan taviz vermeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın