• 6767
    2018 - 2019 sezonu ara transfer dönemi bittiğine göre artık yorumlarımı gönül rahatlığıyla yapabilirim.

    öncelikle şöyle başlayayım; rüzgar nereye eserse oraya giden bir taraftara sahibiz. daha birkaç gün önce yönetime saydıranlar, şimdilerde "büyük başkaan!" "yönetim harikaa" naraları atar oldu.

    yeri geldi bende eleştirdim(bkz: #2578896) ama asla yalnız bırakmadım. (bkz: #2580167) (bkz: #2591694) (bkz: #2575059)

    medya olmayan transferleri olmuş gibi gösterip herkese umut dağıttı. transfer gerçekleşmeyince de tüm taraftar yönetime tepkisini gösterdi.

    gitmek isteyen oyuncular olduğunda, yönetim el mecbur göndermek zorunda kalırken bile tepki gördüler.

    futbolcularından yeterli verimi alamayan teknik direktör, onları kadro dışı bıraktığında bu sefer teknik direktör tepki gördü. ertesi gün maç kazandığında "imparator fatih terim" diyende aynı tipler.

    fatih terim yönetim ile ilgili memnuniyetsizliğini dolaylı yollardan anlattıktan sonra yönetime karşı istifa çağrısı yapan ekip, şimdilerde yönetimi sırtında taşır olmuş.

    fenerbahçe, beşiktaş ve onların yönettiği medya bizi nereden vuracaklarını bilmediği zamanda ise biz taraftar olarak olaya el atıp illa ki bir kaos yaratıyorduk. e haliyle herkese de malzeme veriyorduk. şimdi büyük ihtimalle aynı tipler ortaya çıkacak ve "alayınız galatasaray ulan" diyecek. çünkü o çok büyük galatasaraylı!

    kısaca söylemek gerekirse; ben, sen, o, herkes... galatasaray'ı çok sevenler ama en ufak bir olayda yalnız bırakanlarız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın