• 87
    luka doncic'in belli bir oranda geri getirdiği heyecanımı kristaps porzingis'i de alarak hat safhaya taşımış takımım.

    luka doncic ve kristaps porzingis'in beraber oynayacağı üstelik başlarında lig tarihinin gelmiş geçmiş en büyük avrupalı oyuncu dirk nowitzkiyi barındıran takımı sevmeyecek çıkar mı acaba? :)

    bu takasın dün gece oynanan new york-dallas maçından sonra gerçekleşmiş olması da ayrı bir detay. demek doncic gerçekten de bu yaşta büyük saygı görüyor ki bu yetenekle hak ediyor da.

    takasa gelecek olursak;
    aslında dallas gerçekten de çok bir şey kaybetmedi. dennis smith jr çok yetenekli bir oyuncu ama takımda kalmak da istemiyordu koç ile de arası açılmıştı. hatta 2 hafta kadro dışı bile kalmıştı. wesley matthews ise zaten kurtulmak istediğimiz bir adamdı. takasın üçüncü parçası ise deandre jordan. her ne kadar eski etkinliğinden uzak olsa da kontratına bakıldığında porzingis de geliyorken elde tutmak zaten olmayacaktı.

    gelen oyuncular ise; porzingis'in yanı sıra tim hardaway jr dallas'a geldi. 20 sayı civarında ortalamayla oynayan çok iyi bir skorer ve genç bir guard. tek eksiği oyun kurmada yeterli olmaması ama zaten doncic işin o yönünü elinde tutuyor. courtney lee geçtiğimiz seneye kadar fena olmayan bir katkı veriyordu. trey burke ise iyi bir bench adamı olarak change of pace işinde ciddi iş yapabilir.

    dallas'ıma hayırlı olsun.

    2 sene sonra inşallah bu da olacak! (bkz: #2606733)
App Store'dan indirin Google Play'den alın