• 1880
    ffp kapsaminda kisitlari asmadan cok buyuk capli bir donusum operasyonu gerceklestirdiler. stoperlerimiz genc, forvetlerimiz 88li ve 91li yani o pozisyon icin yasli degiller. yaz icin ndiaye, onyekuru'nun yerlerine oyuncu, luyindama'nin opsiyonu, selcuk, donk, sinan, linnes sozlesmeleri seklinde bir transfer donemi biraktilar. bazi oyuncular satilip butce yaratilmak zorunda kalinacaktir sanirim, ve oyuncu sayisi sorunu cekmemek icin selcuk, donk'la da sozlesme uzatilacaktir herhalde. linnes zaten uzatilmali, sinan da yerli oyuncu olmasi acisindan kadroda kalmasinda fayda olan bir oyuncu.

    terim, simdi bu operasyonun basariya ulasmasi icin bu yeni takimi 15 haftada sampiyon takima donusturmeli. kolay degil, ne kadar saglam isimler de alsaniz ocak transferlerinden verim almak kolay olmuyor. umarim kisa surede uyumu yakalar ve basariya kosariz.

    yonetimi geciktikleri icin ve sonrasinda da serdar'i fenerbahce'ye hediye ettikleri icin cok elestirdim, hele su anda eger 31 ocak gece yarisina kadar transfer gerceklesmezse artida kaldigimiz dusunulurse serdar'i fenerbahce'ye hediye etmemize hic gerek yoktu. ama yine de saglik olsun, basarili gecen bir donemin tek hatali hamlesi oldu. bana kalirsa fenerbahce bonservis vermiyorsa tribunde bekletiriz diyebilmeliydik, ama belki bir transfer daha yapariz umuduyla ne kadar butce yaratirsak kardir diye dusunduler, anlayabiliyorum.

    sonuc itibariyle, 2018-2019 sezonu ara transfer sezonunda forvet transferinin gec gelmesinin cok zararini henuz gormedik, tabi elbette 2 şubat 2019 alanyaspor galatasaray maçında konstantin'in takimla idmana cikmadan maca cikacak olmasinin yol acacagi handikap disinda, goztepe karsisinda da 19. haftada biraz sansla aldigimiz galibiyet sayesinde. umuyorum ki 21. hafta arena'da trabzonspor'u agirlarken tam kadro olur, 2018-2019 sezonunun 4. haftasinda deplasmanda aldigimiz agir yenilgiyi unutturup averaji temizleyen bir galibiyetle guzel bir baslangic yapariz.

    ama artik sportif sonuclardan bagimsiz olarak yonetim buyuk ovguyu degilse de biraz ovguyu hak ediyor. gec de olsa neredeyse imkansiz bir isi basarip ozellikle cok makul bir maas butcesiyle iyi bir stoper ve savunma hatti olusturdular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın