• 1867
    transfer sezonunda neyi basardiklarini anlayamadigim yonetim.

    - kariyeri boyunca en buyuk basarisi kasimpasaspor'da gecirdigi yarim sezon olan, ilk milli macini 27 yasinda oynamis futbolcuya transferin son gunu 10 milyon euro verdiler. bu adami transfer edecekselerdi neden bu kadar beklediler?

    - hocanin israrla satilmasin dedigi genc yetenek ozan kabak'in sozlesmesindeki satis opsiyonu maddesini bile bile sozlesme yenilemediler. ustune ustluk adami yarim sezon pisirip o yasta ve potansiyelde bir futbolcu icin gayet normal sayilacak bir ucrete sattilar. satis maddesinin ustune gelen 4 milyon euro tamamen futbolcunun karakterli durusu sayesinde kazanildi.

    - en buyuk ihtiyaci hizli bir stoper olan ve ligde kalma mucadelesi veren rakibimize milli takimin as stoperini peskes cektiler.

    - rodrigues'in satisi sonrasi gucsuzlesen kanat rotasyonuna mudahale etmediler. sezonun geri kalan kisminda yunus akgun surpriz bir cikis yapmazsa cok basimiz agrir.

    - isin en kotusu ihtiyaclarimiz neredeyse 12 aydir sabitken, transferler sezon acilir acilmaz aciklanacagi yerde son gune kadar bekletildi.

    ben ortada bir basari goremiyorum acikcasi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın