• 1849
    hatalarını eleştirdiğim, hata yaparlarsa da eleştirmeye devam edeceğim yönetim.

    bu şu demek değil ki kendilerine hakaret edelim, asalım, keselim. şahsen istifaya da davet edenler de azınlıktaydı. burada yönetimi körü körüne savunan ve/veya özür bekleyen yazar arkadaşların anlamadığı bir durum var ama. gerçek galatasaraylı hiç kimse yönetim a yerine b desin de eleştireyim diye beklemiyor burada. ne eleştirildi peki? aylardır bas bas transfer diye bağıran bir bölgeye senin dönem başlamadan aksiyon alman lazımdı. bu kadar geç kalınmamalıydı. kaldı ki bu dönemde sen kritik maçlara da çıktın. öyle ya da böyle kayıpsız geçildi. örneğin; 0-0 giden göztepe maçının 89. dakikasında sinan ın karşı karşıya kaçırdığını düşünsenize bi bakalım?

    galatasaray yönetimi şu an itibarıyla bu eksiği kapatmıştır, hem de gayet rüştünü ispatlamış isimlerle. maliyet konusuna girecek takatim de kalmadı. bu hareket geç de olsa takdir edilesidir. kendilerine buradan teşekkür ediyorum.

    özür mü? çocuklarını 2 gün aç bıraktığı için eleştirilen baba onların karınlarını doyurduğunda özrü ne kadar hakediyorsa, yönetim de o kadar hakediyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın