• 1771
    muhtemelen 2019-2020 sezonundan itibaren kısıtlama gelecek. hiçbir kulübün elinde yabancı kalıcak sözleşmeler ne olacak diye düşüneceğini zannetmiyorum. kaba taslak baktığımızda neredeyse her kulübün sene sonunda 3-4 yabancısı ile sözlemesi bitiyor.

    bizim için asıl sorun ilk onbire koyacağımız yerliler için var. şu anda emre akbaba dışında herkesin tamamdır dediği yerli ilk onbir oyuncumuz yok. 7+4 şeklinde bir düzenleme çıkarsa (tahminlerim bu şekilde) mevcut kadromuzda hangi mevkilere yerli futbolcuları monte edicez. evet altyapımız çok iyi keşke hepsi başarılı olsa. ama en az 3 mevkide sürekli oynayacak yerli oyuncuya ihtiyacımız var. rakiplerimiz o konuda daha şanslı.

    fenerbahçe
    kaleci:harun
    stoper:serdar
    bek:hasan ali veya şener veya ismail türevleri
    ortasaha:tolgay,mehmet ekici,mehmet topal

    beşiktaş
    bek:caner,gökhan,
    ortasaha:necip,oğuzhan,dorukhan,
    forvet:burak yılmaz

    bizim takımda ise emre akbaba'nın pozisyonu dışında 3 tane daha mevkide yerli oyuncuya ihtiyacımız var. altyapı oyuncularımız hariç şu isimlerden hangisini mevkisinin ilk oyuncusu olarak koyabiliriz.
    ahmet çalık,ömer bayram,emre taşdemir,selçuk inan,muğdat çelik,sinan gümüş.....

    umarım planlarımızı bu ihtimali göz önünde bulundurarak yaparız. bizim altyapımızın önemi gelecek sezondan itibaren daha da anlam kazanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın