• 126
    açıktan para basıp global finans ağına entegre edemediğimiz sürece (!) olası harcamaları göz önünde bulundurmak çok büyük önem taşımaktadır. tarık çamdal geldiği zaman, bu adam bu kadar etmez bu paralar boşuna veriliyor diyen “muhasebeci taraftar” lara insanların, çok iyi bi kere taaaammm mı, kop gel eskişehirden tarığıımmmm dediği zamanları hatırlıyoruz hepimiz.
    muhasebeci taraftar grubu, klübün harcamalarda ederine göre mi yoksa ederinden ayrık mı harcamalarda bulunmasına dikkat ediyor sadece hepsi bu. aylardır bir forvet bulamayıp da gidip yine kasımpaşa’yı ihya edercesine milyonlar ödemeyi içlerine sindiremiyorlardır çünkü diagne bu paraların futbolcusu değil. kesinliği bile olmayan, araplar 15 verdi taaammm mı şeklindeki çıkışlar da olgunluktan uzaktır çünkü arapların önerdikleri bonservisler, bizim baz almamız gereken tarzın temelini oluşturmaz. diagne’ye inter 11 verirken sen 12 verip alırsan anlayabilirim ama arab’ın önerisini baz alıp biz daha ucuza alıyoruz demek yanlıştır.
    işte değerli muhasebeci taraftar arkadaşlarımız, malın ederine bakıyor ki mağazada çok güzel duran ürün evimize geldiğinde sakil bir şekilde sırıtmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın