resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18624
    hocanın ozan kabak'ın satışı yüzünden istifa etme alternatifini masaya koymasını doğru bulmadığım hocamız. transferler konusunda kızgın olabilir. ancak bugün transfer yapılabilme potansiyeli varsa bunun kaynağı ozan'dan gelen paradır.

    hem kendisi demiyor muydu "satmada da iyi olmalıyız" diye? 7,5 milyon € serbest kalma bedeli olan bir futbolcuyu 11 milyon €'ya satmış olmak oldukça "iyi"dir bana kalırsa.

    hocanın basının önünde yine istifa imalarında bulunmasını hatalı buluyorum. ancak hoca böyledir. son söylenecek şeyi ilk söyler. inatçıdır da. ben zannediyorum ki serdar aziz'in affedilmesi yönünde kendisinden talepte bulunuluyor. ne yaşandı, bilmiyorum. açıklanmadıkça serdar aziz konusu her 3 tarafı da (hoca, yönetim, serdar) zan altında bırakıyor.

    kulübün mali gerçekleri ortada. ozan'ın satışı konusunda gereğinden fazla bir tepki gösterdiğine inanıyorum. sadece "ozan'ın satışını ben istemedim, idari bir tasarruftur" dese yeterliydi. "ya istifa edecektim ya da kabul edecektim" demesine gerek yoktu. zaten ortalığı karıştırmak isteyen tonlarca basın mensubu, troll ve daha önemlisi kulüp üyesi var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın