resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18619
    hoca ozan konusunda bir teknik direktör olarak haklı olsa da gelen marcao ve semih kaya'dan dolayı meseleyi bu kadar büyütmediğini tahmin ediyorum. her platformda söylüyoruz bunu oyuncu ederini buldugunda satacaksın ( ozanın 7,5m € 'luk maddesi esas alınarak). asıl mesele giden oyuncu yerine kimseyi almamak, bakın alamamak demiyorum.

    asıl mesele, gönderilen gomisin yerine geçen 5 aylık süre içerisinde hala 2 değil bir forvet bile alınamamıs olmasıdır. bence terim eren hamlesini stratejik olarak yönetimi transfere mecbur etmek için yaptı ( burada ereni kurban etti demek istemiyorum belki ereni yedek olarak normal sartlarda yine düşünebilirdi ama ilk yarıda olanlar tuzu biberi oldu) , ancak biz dahil terim de yönetimin bu kadar aciz kalacağını düşünemedi. mesele alan,tetteh meselesi değil ali-veli ikilisinden kimi transfer etsek bu transferlerin 1 ocak günü açıklanması gerekirdi, gomisin satısının üzerinden 5 ay gecmıs forvetsizlikten dolayı sampiyonlar liginden elenmis ligde agır yara almıs bir klubun devre arası transfer döneminin bitmesine bu kadar az bir süre kala hala hangi oyuncular üzerinde calıstıgı bile belli olmaması tam bir skandaldır.

    umarım takıma uyum saglayacak 2 tane forvet transfer edilir yoksa gelecek olan fırtınaların sonuclarını kimse hayal bile edemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın