• 1593
    olayın ciddiyetini kavramaktan uzak yönetimdir.

    iyi bir kaleciniz yoksa aldığınız risk çok yüksektir, muhtemel başarısızlık senaryolarına kendinizi hazırlamalısınız. forvetin önemi ise maçın ortada olduğu ve o beceri eksikliğinden kaybedilen maçlarda gizli. yani sabredin olacak olacak demek, forvet yerine yedek stoperi getirmek aç adama tatlı ikram etmek gibi. futbolda yaşanan hüsran maddi kayıp demek bu da maddi şartlardan dolayı temkinli transfer planını rafa kaldırıyor, beceriksizlik olduğu fikrini ispatlıyor. (oyuncu satışı nedeniyle + olan durumumuzdan dolayı) ayrıca alınan oyuncuların maaşlarına bakınca iyi pazarlık düşüncesi de havada kalıyor.

    bu hafta sonu puan farkında yaşanacak artış yönetime yazar, iki üç haftalık periyotta havlu atarsak o koltukta oturmaları çok zor. uzun vadeli plan yaparken kendi pozisyonunuzu tehlikeye atarak bunu yapamazsınız.

    transferini yaparsın, hocanın verdiği listeye bağlı kalarak. x olmaz y olur, olası bir başarısızlıkta kiralık oyuncular yerine ya da sözleşmesi bitenler yerine gençleri sahaya sürersin bu senenin kazancı olur. belki de şampiyonluktan çok daha fazlasını kazandırır bize.

    durumumuz ortada, gomis’i neden yolladığımız belli biz pato kovalıyoruz.

    editör:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın