• 1587
    kendilerini bugüne kadar savundum. hala mali açıdan yaptıklarına saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum.
    ancak, benim için olmazsa olmaz olan şey şeffaflık ve yalan söylememek idi. bugün siteden yaptıkları bildirim artık bardağı taşırdı.

    maalesef ki (bunu tek bir veriye dayanarak söylemiyorum) kendileri ciddi yalancı çıktılar ve şeffaf bir yönetim sergilemiyorlar.
    (bkz: #2481658) şu yazıyı yazmış bir insan olarak, beni ciddi şekilde hayal kırıklığına uğrattıklarını söylemem lazım. aklıma gelen yalanları hemen aşağıya yazayım.

    1- 2 forvet transferi yapacağız: 1 eylül günü "takımda zaten 6 forvet var".
    2- futbolculara hiç bir borcumuz yok: serdar aziz'e ve menajerine yaklaşık 3.4 milyon euro borcumuz olduğu ortaya çıktı.
    3- devre arasına girdiğimizde anlaştığımız isimleri getirince bambaşka bir galatasaray izleyeceksiniz: (bakın bu taze) ocak 2019 ara transfer dönemde galatasaray camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir.
    4- fatih hoca devrim yapıyor, geleceğin kadrosunu kuruyor, farkında değilsiniz, 2000 doğumlu 8 oyuncu yazdık kadroya: ortaya çıktı ki yarısından çocuğunun 7.5m€ serbest kalma bedeli varmış ve en gözde olanı ilk fırsatta kaçıp gitti.

    günümüz haberleşme sistemlerinde en mahrem bilginin bile ulaşabilir olması maalesef ki mustafa cengiz gibi baby boomer kuşağına mensup kişilerce hala tam anlaşılamıyor. maalesef ki onların gözünde bu yalanlar bir basit bir siyaset argümanı. çağ değişmeden evvel, sizin söylediğiniz yalanın arkasında ne olduğu kolayca öğrenilemeyecek durumdaydı. bugün ise her şey çok farklı. bir futbolcu ile bir otelde görüştüğünüzü gören herhangi sıradan bir vatandaş, telefonu ile fotograf çekip sosyal medyada bu girişimi duyurabiliyor. dolayısıyla artık gizli saklı iş yapamıyorsunuz, dolayısıyla siz bir yalan söylediğinizde arka planını gizlemeniz mümkün olmuyor.

    sonuç olarak, ilk planda aklıma gelen 4 adet yalanı ve saymadığım daha oncaları ile birlikte yukarıda linklediğim yazıda çılgınca savunduğum mustafa cengiz yönetimi, benim için ciddi bir hayal kırıklığı olmuştur. yalan söylemekten vazgeçeceklerini de artık düşünmüyorum.

    son olarak, ulan bir marcio da mı bulamıyorsunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın