• 1589
    amatör branşlarda yeterli kadroları kurmayan yönetim. basketbolda hala daha transfer yasaklarımız var. amatör branşlarda avrupa kupasına gidemeyen branşlarımız oldu. takım hocaları küstürüldü, transfer isteyenlere transfer yapılmadı. bahane olarak da futbolun önce iyileşmesi gerektiği, amatör branşların getirisi olmadığı söylendi. buna karşı çıkanlar dursuncu ilan edildi.

    peki futbolda işler istediğimiz gibi gitti mi? ben bu yönetimi bir tek 2018-2019 sezonu yaz transfer döneminde suçsuz buluyorum. orada en büyük suç emre akbaba ısrarı yüzünden taraftarın. ama 2018-2019 sezonunun kış transfer döneminde en büyük suç da onların. sürekli medyada oyuncularımız kötüleniyor. ya paragözler, ya sorumsuzlar. sebebi de yönetimin göndermek isterken bir yandan da taraftar tepkisi çekmek istememeleri. e tamam, öyle yaptınız böyle yaptınız gönderdiniz oyuncuları. para da var ve hala transfer yapamıyorsunuz. oyuncular paralarını aldı dediniz almadıkları ortaya çıktı. ne yapacağız dedilerse yapmadılar.

    ben yangıncı taraftar değilim, sakin kalmayı, beklemeyi, mantıklı düşünmeyi becerebiliyorum. hatta sözlükte sakin kalamayan, fevri davrananları da rahatlatmaya çalıştım. ama bariz olarak bu yönetimin beceriksiz olduğu gözüküyor. dursun özbek çok kötüydü, bu yönetim de bu yüzden geldi, öyle ya da böyle şampiyon olundu ve tekrar seçildiler. bundan sonra da rezalet yönetimlerini sergilemeye başladılar. kötü niyetliler diyemem, bu kadar kısa sürede niyet okuyamam. ama eğer taraftar desteği almak isteniyorsa yönetimde değişikliklere gitmeleri gerekiyor. daha profesyonel bir yönetim anlayışı içine girmeleri gerekiyor. olmuyorsa da zorlamasınlar. şu an sakin bir tane galatasaray taraftarı kalmadı. şu aşamada da tek beklentim onlar da artık sakin değilken saçma sapan adamlara para harcamamaları. ama gidişat da o yöne doğru gidiyor. bütün herkese sabırlar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın