• 1551
    yapabilecekleri en kötü açıklama "bizden öyle paralar istediler ki galatasaray'ın geleceğini çöpe atamazdık" olacak olan yönetim.

    her transferde para ve pazarlık krizi yaşanabilir. abicim sen transfer görüşmesi yapmak için transfer sezonunun açılmasını mı bekliyorsun? senin alacakların, göndereceklerin, kiralayacakların çok önceden hazır olması gerekiyor. birinde sorun çıkarsa hemen yerine yönlenebileceğin alternatiflerin cebinde hazır olması gerekiyor. o zaman git transfer sezonunun başından beri messi'yle görüş, barcelona'yla pazarlık yap, sonra gel "ne yaptıysak 200 milyon euro'dan aşağıya inmediler, bu şartlarda bu transferi yapmak galatasaray'ın paralarını sokağa atmaktır" falan de.

    şimdi gündemdeki üç isimle de anlaşamadıkları için panikle arayışa girecekler. çok alakasız adamlara çok saçma paralar ödemek de bir ihtimal, milletin gözden çıkardığı yaşlı adamları transfer diye kakalamaya çalışmak da bir ihtimal, baskıdan korkup "olmaz" dedikleri adamlara istedikleri paraları vermek de bir ihtimal. kusura bakmayın ama gerçekten beceriksizsiniz.

    konuşmayı ve açıklama yapmayı da beceremedikleri için kendilerini büyük bir bataklığa sokmuş durumdalar. bakalım akıl sağlığımızı korumayı başarabilecek miyiz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın