resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 6767
    ya bu yönetimde aklı çalışan bir tane adam yok artık ben bunu anladım, her gelen yönetim bir öncekini aratıyor. hadi hoca kendisiyle daha önceden çalıştığı için istedi bu arkadaşı ama bir kişi de çıkıp hocaya "yahu hocam bu adamın son 2 senede 20 maçı yok, son senesinde de yedirmediği gol kalmadı semih'i tekrardan kazanacağımıza gökay'ı veya ahmet'i kazanalım" demedi mi.

    şu transferin herhangi bir mantıklı açıklaması yok ya. eldeki 4 stoperden de(donk, marcao, maicon, ahmet) kötü, son 2 senede 20 maçı yok bahsettiğimiz lig italya, fransa falan değil çekya ligi ulan!!! en son oynadığı seneyi hepimiz biliyoruz, en çok kafa golü yiyen takımdık, muslera'nın olduğundan kötü gözükmesinin 1 numaralı müessibiydi bu adam. ülkede yetişmiş oyuncu mu istiyorsun? elde ahmet zaten var niye onu kazanmaya çalışmıyorsun. kulüpte yetişmiş futbolcu mu istiyorsun? gökay aslanlar gibi çıkıyor altyapıdan. her şeyin üstüne bir de 650 bin euro maaş veriyorlar yarım sezon için tüh allah sizi kahretmesin artık ya.

    utanmadan çıkıp derler bir de "pahalı oyuncu almıyoruz" diye. asıl pahalı transfer bu. gidip alanyaspor'dan merih demiral'ı 3,5-4 milyona kapatsalar senin 5-6 seneni karşılayacak adam, böylesi transfer daha ucuz hem bana göre hem futbol aklı çalışan herhangi bir insana göre. madem bu kadar maaş veresiniz vardı ozan'ın sözleşmesini niye iyileştirmediniz? niye çıkış bedelini 7,5 tan atıyorum 17,5 yapmadınız. yarım sezon katkısını alıp sene sonu yine eşdeğer fiyata satardınız ama yok daha kötü bir hamle yapmanız lazımdı onu yaptıınz, vallahi billahi bravo.

    eldeki 5 stoperden herhangi bir uyumlu ikili çıkmıyor şu an, takımın en iyi stoper ikilisini oluşturabilecek adam da kadro dışı kaldı. afferin sizee afferin https://www.youtube.com/watch?v=fv4WAkmln3w
App Store'dan indirin Google Play'den alın