• 1028
    kendilerinin şampiyon olmasındansa yıllardan beri rekabetimizin devam ettiği fener, beşiktaş ya da trabzon'dan birisinin şampiyon olmasını can-ı gönülden isterim. bizim vergilerimizle suni bir rakip oluşturulmasına, istanbul'dan yeni bir rakip çıkarılmasına şiddetle karşıyım. şampiyon oldukları takdirde kulübü satıp muhtemelen son bir vurgun yapmaya çalışacaklar.

    öte yandan fener, beşiktaş ya da trabzon zaten defalarca şampiyon olmuş rakiplerimiz. rekabette de oldukça öndeyiz üçünden de. bunlardan birinin bir kez daha şampiyon olması hayatımızda çok şey değiştirmeyecek. zamanında şampiyonluğu kaybettiğimiz zamanlar oldu. büyük bir şey değişmeyecek hayatımızda. bu yüzden bırakalım başakşehir şampiyon olsun söylemlerine hiç katılmıyorum. 4. yıldızı almaması açısından fener'in şampiyon olmasını istememekle birlikte, ki zaten bu sene imkansız şampiyon olmaları, diğer büyük takımların şampiyon olmasında hiçbir sakınca görmüyorum.

    bu sene şampiyon olacağımızı düşünüyorum, fakat eğer olamıyorsak belediyespordan başka herkes olabilir hiç koymaz. benim vergilerimle bana rakip yaratan bir zihniyeti desteklemeyi doğru bulmuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın