resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1744
    oynadığı kısa dönemde uyandırdığı heyecanı arda sonrasında hiç bir alt yapı oyuncusunda hissetmemiş galatasaray taraftarının ağzına bir parmak bal çalarak gitmesi ile en azından bende hayal kırıklığı yaratan stuttgart'ın yeni transferi.

    çok değil daha iki hafta öncesinde hocam ile birlikte pozu verdikten sonra gitmeyi kabul etmesi de, veda videosunda ifade ettiği aidiyet duygusunun çok da olmadığının göstergesi bana göre. 18 yaşında biri için fazla olgun yapısı, kararları yürekten çok mantığı ile almasını açıklıyor ama o veda videosunda bize anlatmaya çalıştığı imajın da çok da doğru olmadığını gösteriyor aynı zamanda.

    yolu açık olsun. almanya ligi parlaması açısından doğru bir lig olacaktır. gittiği takımın sıkıntılı konumu ise handikapı. keşke 1.5 sezon daha bizde kalıp, ona güvenen taraftar ve hocası ile biraz daha başarılar kazandıktan sonra dortmund gibi bir kulübe gitseydi ama hayat işte. bazen alt yapından çıkan isimler ile avrupa da başarılı olma hayalleri kurarsın yıllar sonra, onu da ilk andan kaybedersin ani bir kararla işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın