resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 18463
    kendisini galatasarayda göreve geldiği ilk zamandan beri yani 1996dan beri, hatta öncesindeki milli takım dönemlerinden beri takip eden biri olarak söyleyebilirim ki, eğer o ve onun ekibi görevdeyse, taraftarlar sadece rahat olup ona destek vermelidir.

    eğer olur da yönetimden gerekli destek ve yardımı göremezse, o zaten gereğini yapar. o galatasaray aşkıyla, tecrübe ve azmin vücut bulmuş halidir.

    bu cümleler ezber cümleler değildir arkadaşlar. bu cümleler hakikattir. fatih terim bir değerdir. türkiyede başka bir camiada olmayan bir değer. kıymetini bilin. medyanın oyunlarına gelmeyin. yalan haberlerle galeyana gelmeyin. transferler için de sabırla bekleyin.

    galatasarayın başarılı olacak gibi sinyaller verdiğinde, medyanın hemen nasıl reaksiyon gösterdiğine bakın. o zaman daha iyi anlarsınız. fatih terim sadece saha içinde değil saha dışında da mücadele ediyor. herşey 4-4-2, 4-3-3, hızlı kanat forvet, gomis, eren vs değil. üzerindeki baskıyı hissedin. muhakkak hatasız değil, hataları var, olacak da. ama sanki dünyadaki en iyi hocalar hatasız mı? yok böyle birşey.

    türk futbolu ve galatasaray adına çok kritik bir dönemdeyiz! bazı şeyler oluyorsa veya olmuyorsa vardır bir sebebi! sakın olaki nankörlük yapmayın! aklınızın ermediği konularda da hocayı destekleyin, bilin ki vardır bir bildiği!
App Store'dan indirin Google Play'den alın