resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1726
    yolu açık olsun dediğim hem karakterli hem de yetenekli genç futbolcu.

    ozan 5 ay önce çoğu galatasaraylının adını bile bilmediği bir altyapı oyuncusuydu. kendisini diğer gençlerden ayıran özelliği ise çalışkan ve zeki oluşu oldu. çok çalışarak fiziksel eksikliğini giderdi, oyun içindeki eksiklerinin üzerine gitti ve tecrübesizliğini o yaşına rağmen bizlere çok hissettirmedi.

    fatih hocam ozan'ı daha bir çocukken florya'ya getirdi ve bugün avrupa'ya 11 milyon euro'ya transfer yapan yıldız adayını kendi elleriyle yetiştirdi. ozan da ona olan vefasını hem dün paylaştığı videoda hem de eline geçen her fırsatta dile getiriyor.

    bu çocuğun transferini yorumlarken, 6 ay önce size şu anki durum anlatılsaydı tepkiniz ne olurdu diye düşünerek yorumlayın. istisnasız hepimiz zil takar oynardık. çok büyük paralar kazandırdı çok küçük sürelerde ozan.

    kendisinde büyük oyuncu olma potansiyeli var. bunu yeteneğinin yanında zihinsel yapısını da hesaba katarak söylüyorum. yolu, bahtı açık olsun. verdiği performans için de kazandırdığı yüksek meblağ için de ozan'a minnettarım. umarım potansiyeline ulaşır ve bir dünya starı olur, biz de onu gururla seyrederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın