• 1470
    çok fazla üzerine gidilen yönetim. evet 2018-2019 sezon başında forvet transferi yapamadılar. fakat geldiklerinden beri çok büyük ve önemli işler yaptılar. biraz sakin olalım arkadaşlar, aynı hatayı 2 kez yapmaz akıllı olan insan. bu transfer döneminde kesinlikle forvet alınacaktır. hatta oldukça iyi bir forvet oyuncusu için zorlandığını, bu yüzden sürecin bu kadar uzadığını düşünüyorum. ozan konusunda ise, gerçek hayat fm gibi değil ne yazık ki. gerçi öyle olsa 7.5'a gitmişti de. muhtemelen yönetim de istemiştir sonraki satıştan pay almak. fakat 7.5'a serbest kalacak bir adamı 11'e satmak bile zor iş. vfb stuttgart da aptal değil sonuçta, hem serbest kalma bedelinden fazla verip hem de yüzde vereceklerini düşünmek saflık olur. burada birine kızılacaksa o kişi ozan ve menajeridir. bizimle adam gibi yeni sözleşme imzalasa pazarlıklarda elimiz çok güçlü olurdu ve belki de iki katı fiyatlara çıkabilirdik.

    19 ocak 2019 galatasaray ankaragücü maçı'nda forvetimiz yok haklısınız, ama şu maçı sinan ile bile kazanamıyorsak zaten şampiyon olamayız. bu kadar gözünüzde büyütmeyin. altyapıdan 11 çıkarsak bile kazanmamız gereken bir maç bu.

    tüm bunlara rağmen önümüzdeki 1 hafta içerisinde forvet gelmezse bu satırları yazmamı sağlayan o küçücük umut da tamamen yerini siteme bırakacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın