resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1538
    oyuncu en başından beri avrupa'ya gitmek istiyor bu çok belli. hakkında hayırlısı olsun inşallah bizi çok iyi temsil eder avrupa'da ve çok iyi yerlere gelir. umarım stuttgart küme düşmez ve bundesliga'da 1-2 yıl daha boy gösterir sonra da büyük bir transfer gerçekleştirir. ancak yönetim hakkında söylemek istediklerim var.

    öncelikle elimizdeki en yüksek potansiyelli 2000 doğumlu bir oyuncuyu mevcut transfer piyasasında çok ucuz bir miktara gönderdik. bunun ilk sebebi dursun özbek yönetimidir. ozan, atalay ve yunus başta olmak üzere çok iyi yerlere gelebilecek altyapıdaki oyuncularımıza 7.5 milyon euro serbest kalma maddesi konulması bir skandaldır. çok büyük bir yönetim hatasıdır.

    ikinci olarak da mustafa cengiz yönetiminin hatası da büyüktür. 2 aydır ilk 11 oynayan 2000 doğumlu potansiyeli çok yüksek bir oyuncunun serbest kalma maddesinin olduğunu gelen teklifle öğreniyorlar. olması gereken 18 yaşında 11 oynayan ve müthiş bir performans gösteren oyuncunun sözleşmesinin yenilenmesi ve yüksek bir serbest kalma maddesi koymaktır. bu da olmayınca transfer olup olmamak tamamen ozan'ın insiyatifine kalmış oluyor.

    ozan'a ayrı bir parantez açmak istiyorum. bu beceriksiz yönetim yüzünden 7.5'e gidebilecekken kalmayı kabul etti ve karşı tarafın teklifini yükselttirdi. kulübe ekstradan bir 3.5 milyon euro daha kazandırdı. istese aradaki farkı imza parası olarak alabilirdi. çok büyük bir karakter gösterdi helal olsun. dileğim bizimle kalması ve en az 20 milyon euro'ya daha büyük bir takıma gitmesiydi ama mevcut serbest kalma maddesiyle imkansızdı bu durum.

    bu arada herkesin atladığı bir detay var. ilk 11'imizde oynayan türk oyuncu kalmadı. bu da yedek kulübesinde sadece 1 yabancı olabileceği anlamına geliyor. bu oyuncu linnes yada maicon olacak. hatta stoper bölgesine yabancı bir transfer daha gelirse 2 yabancı oyuncumuz adeta kadro dışı kalmış gibi olacak. serdar ile ozan'ın aynı anda gönderilmesi çok büyük bir yönetim hatasıdır.

    tüm bunlara rağmen başımızda fatih terim hocamızın olması yine de bizi başarılı yapacaktır. hocamıza güvenimiz tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın