• 1427
    eylül ayında çok sık eleştirdiğim ama bu transfer döneminin başından beri haklarında hiçbir şey yazmadığım yönetim. çünkü bence onlardan daha çok suçlu olan bir kesim var ve ben onları izlemeyi tercih ediyorum. kim mi bu kesim?

    --- alıntı ---

    muhabir: "transferler ile ilgili ne söyleyeceksiniz? taraftarlar merak ediyor."

    abdurrahim albayrak: "biz de çok merak ediyoruz." (trt spor)

    --- alıntı ---

    gördüğünüz üzere taraftarlarla resmen dalga geçiyorlar. çok da iyi yapıyorlar. çünkü taraftarın bir kesimine müstahak bu. beceriksizliklerini bilenlere zaten bu açıklamalar tuhaf gelmiyor ama asıl sorun diğer kesim.

    koca yaz sezonu sonunda üç kulvarda mücadele edecek takımı forvetsiz bırakan bir yönetimi hala ölümüne destekleyen ve eleştirenlere de hakaret edenler vardı burada. ardından başkan çıkıp 7 forvetimiz var diyip dalga geçtiğinde de yine "canım başkanım" diyenlerle doluydu burası. tepki vermek lazım dediğimizde bizi yangıncı taraftar olarak yaftalayan o kesim zamanında tepki gösterseydi bu yönetim sözde değil gerçekten de yanlış yaptığının farkına varır ve ona göre tarih 1 ocak'ı gösterdiğinde forveti istanbul'a getirmiş olurdu. sen tepki göstermedikçe hatalarının farkına bile varmadılar. anthony modeste için yaptıklarını şimdi de alan carvalho için yapıyorlar. ne tesadüftür ki transfer olmayacak haberleri düşmeye başlayınca adamın 1 sene daha kontratı olduğu ortaya çıktı. şaka gibi değil mi? ama bunlar neden oluyor biliyor musun? çünkü hatalardan ders almadılar. senin yüzünden sözde yangıncı olmayan ama takımı yangına sürükleyen taraftar.

    şimdi otur ve keyifle senle dalga geçilmesini ve gönül verdiğin takımının ne hallere düşürüldüğünü seyret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın