• 1425
    2018-2019 yılı şampiyonlar ligi kurasını abdürrahim bey ve mustafa bey el ele gülerek karşılamışlardı. güya, kura kolaydı aslı tartışılan da üst tura lider mi ikinci mi çıkılacağıydı.

    şimdi gelinen noktada, hücum oyuncusu olmamasından kaynaklı nal toplandı. kodronun nicelik olarak matematiği kurulamadığı için galatasaray elendi.
    bunun maddi götürüsü olmasına rağmen hiç konuşulmadı. sorumluları neredeyse hiç ağzını açmadı.

    şimdi sezon başındaki duruma benzer bir şekilde, yine eksik kadro ve olması gereken güçten yoksun bir şekilde sezona başlıyoruz. bu kez uefada olası gelir kaybı ve şampiyonluktan olma durumları var.

    “100 bin euro için gerekirse 100 gün pazarlık yaparım galatasaray’ın parasını kolay harcayamam “ cümlesi ve mantığı, duruma göre doğru olabilir. ama genel resme bakıldığında, ne kadar dar vizyon olduğu, arka tarafta 100 bin euro kazanacam derken milyonların kaybedildiği ve aslında son gün vagner love gibi saçma sapan adamlara zorunda kalındığını anlayabiliyorsunuz. ederinden daha fazla vererek tabi.

    bunların maalesef hesabı sorulmuyor sorulamıyor. yönetsel becereksizlikler takımda istikrar da sağlayamıyor. 2-3 yılda bir, bir sağa bir sola savruluyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın