resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 18407
    neden ama neden sportif direktör istemediğini, kabul etmediğini anlamıyorum hocanın. ne olacak mesela? alınan sportif direktör florya'da fatih terim'e ayar mı çekecek? taktiğine mi karışacak? darlayacak mı fatih terim'i?

    evet belki bunları yurt dışından getirdiğin yabancı gerçek bir sportif direktör yapar. ama zaten galatasaray'ı, fatih terim'i bilen tanıyan en azından ufak dahi olsa bir fikri olan cenk ergün yapar mı bunları? benim için isim önemli değil, cenk ergün'ü örnek olarak verdim , aynı pozisyonda cenk ergün ile aynı ortak paydaları taşıyan herhangi bir türk, transfer bağlantısı olan bu işi bilen türk yönetici de olabilir. haldun üstünel de olabilir süleyman hurma da olabilir isim önemli değil. gidip ayar mı çeker fatih terim'e? işine mi karışır? taktiğini mi eleştirir? ne yapabilir? nasıl rahatsız edebilir fatih terim'i?

    hadi bu pozisyonun adını değiştirelim, sportif direktör olmasın sadece transfer direktörü olsun florya'ya da adım atmasın, stadyumda kulüp merkezinde masasında otursun. olsun ki iş tanımını mümkün olduğunca kısıtlayalım, terim'i rahatsız etmesin darlamasın. gereksiz işlere kalkmaasın ama fatih terim'in üzerinde yönetim'in altında en azından bu, şimdiki yönetimin altında bu tarz bir adam olmak zo-run-da! olmuyor yoksa.

    sonu ne kadar kötü bitse de her zaman ünal aysal ve yönetimi gibi iş bitirici, güçlü isimlerle çalışamaz terim. ya buna ayak uyduracak ya da uyduracak. başka şansı yok, ben istemiyorum ya x sportif direktör diyemez. diyemez çünkü sonu bu oluyor, hepimiz görüyoruz. fatih terim olması ona başka bir seçenek sunmuyor. tabii ki teknik direktör olarak. gidip başkan olacağım diyorsa onu pekala yapabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın