• 20
    uzun vadede kulübün mali yapısını düzeltmek için, avrupa kupaları'nda büyük başarılar elde edebilmek için vs. gerekli olan durumlardan biri... (bence.)

    2. lig, 3. lig veya amatör lig'den bir takımla anlaşıp ya da bir takımı satın alıp; altyapıdaki futbolcularımızın seviyesini profesyonel anlamda daha net görebiliriz ve gelişimlerine daha iyi bir şekilde katkı sağlayabiliriz...

    1461 trabzon örneği gibi en fazla tff 1. lig'e kadar yükselme durumları olsun ama olsun, görelim...
    - neticede amaç şu: yıllarca altyapı ligleri'nde yıldız olarak gösterilen fakat a takım'a çıktıktan sonra o seviyeye adapte olmakta ve süre bulmakta zorlanan genç isimlerin böylece profesyonel anlamda gelişmelerini, maç devamlılığı kazanmalarını, a takım seviyesine hazır olmalarını sağlamak.

    - misal yakın zamandan bir örnek; türkiye kupası'nda, keçiörengücü karşısında gençlerimizin küçük bir kısmının durumunu gördük ki biraz daha gelişmeleri gerekiyor... bu gelişimin daha verimli ve hızlı olması için böyle bir projeye de ihtiyaç var gibi duruyor.

    ayrıca böyle bir pilot takıma, scout çalışmalarıyla genç ve potansiyelli yabancı isimleri de dahil etmeliyiz. (ama 14 yabancı hakkı; alt lig takımları için de geçerli mi bilmiyorum, neyse.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın