• 1413
    "yapmadığı/yapamadığı" transferleri, "parayı har vurup harman savurmuyorlar, kulübün parasına gözleri gibi bakıyorlar" şeklinde savunulan yönetimdir.

    bu şekilde savunan arkadaşlara bir tavsiyem var. geçen sene galatasaray kulübü, şampiyonluktan ve doğal olarak şampiyon olunduğu için direkt gidilen şampiyonlar liginden ne kadar kazanmış bir araştırsınlar. sonra bir düşünsünler. o gelire ulaşmak için oyuncu mu satmaya mı yoksa takviye yapmaya mı ihtiyacımız var?? şampiyon olmak için gomis, rodrigues, belhanda gibi oyuncuların gitmesi mi gerekiyor yoksa en azından onların ayarında futbolculara mı ihtiyaç var?

    biraz düşünüp kafalarından kar-zarar hesabı yapsınlar. harcamadığı için cebinde kalan para mı? yoksa kazanç için yatırım yapmak mı?

    yatırım yapmaya gerek yok diyenlere de saygı duyuyorum ama o zaman seni geçen sene şampiyon yapmış, bu sene de her türlü musibete karşı şampiyonluk potasında tutan kadrodan ne istiyorsun derler adama.

    "ama faynenşıl fayirpiley" bahanesi sene başında kabul edilebilir bir bahaneydi. aradan bunca zaman geçmişken sen hala elzem olarak yapman gereken hamle için kaynak yaratamamışsan, kaynağı oyuncu satarak yaratmaya çalışıyorsan eee yani eleştirilirsin. bu eleştirilere de "size de bilmem kim müstehak" savunması yetmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın