• 1332
    önce ndiaye'yi sattı. yerine adam almayıp, selçuğu koydu. teknik heyet şapkadan tavşan(donk) çıkartıp, kıl payı şampiyon oldu.

    lig şampiyonluğu ve şampiyonlar ligi gelirleriyle beraber elde edilen gelir 50m euro. yetti mi? yetmedi. anlayamadık. kavrayamadık bu paranın ne kadar önemli olduğunu.

    **

    daha sonra gomis'i sattı. yerine adam almayıp, ereni koydu. bu sefer satılan şapka olduğu için, tavşan çıkmadı. ilk yarıda rahatlıkla kopartacağı ligi ciddi şekilde riske attı -15m. bir sonraki senenin şampiyonlar ligi ücretini riske attı -35m. tarihin en kolay şampiyonlar ligi grubundan çıkamadı -10m. maç başı gelirleri alamadı -7.5m.

    kayıp? şimdiden -17.5m. öngörülen -67.5m

    **

    şimdi de rodrigues'i sattı. senaryo aynı. yerine adam alınacak mı? hayır. sinan koyulacak. zira elde edilen paranın yarısını eksik olan mevcut stoper ihtiyacımızı kapatmak için değil, elimizdeki en iyi stoper yerine alınan bir genç bir stoper transferinde kullandık -3.5m.

    kalan mevcut bakiye 3.5m.

    mevcut eksik: 1 kanat, 1 stoper, 2 forvet, 1 ortasaha.

    ***

    açıkçası çok güzel bir finansal strateji uyguluyorlar. ben beğendim. paramız kendi kendine yokoluyor. çıplak gözle bir hawking ışıması izleyebileceğimi hiç düşünememiştim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın