resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5550
    fm profili şeklinde bir yorum yapacak olursak teknik ve fizikseli iyi ancak zihinseli yerlerde bir arkadaş. ve bilen bilir bu durumdaki oyuncu iş yapmaz, çöp niteliğindedir.

    neymiş takmın her şeyiymiş. neymiş takımın beyniymiş. bu adam takımın beyniyse kusura bakmayın ama bizim takım beyinsiz.

    1 maç oynayıp 5 maç dünya umrunda değilmiş gibi davranan bir adam kendisi. geçen sene şampiyon olduysak gomis'in gol rekoru, rodrigues'in mükemmel 2. yarı performansı, mariano'nun başakşehir'e attığı gol, fatih hoca'nın doğru büyük maç taktikleri ile şampiyon olduk.

    bu adam ne yaptı? çıkıp hangi maçı aldı? hadi geçen seneyi geçtim. 1.5 senedir bu takımda. bana deyin ki lig, avrupa, kupa bu adam şu maçı aldı.

    gol at belhanda, olmaz.
    uzaktan şut çek belhanda, olmaz.
    asist yap belhanda, kornerleri kullanacaksam olur.

    işinize gelmeyince bu adam 10 numara değil. işinize gelince bu kadar koşan/mücadele eden 10 numara mı var diyorsunuz. adamın mevkini tam belirleyin bari ona göre tartışalım.

    kendisi olmayınca takım zor günler geçiriyormuş. takımın as oyuncusu olduğu için olabilir mi acaba? adamın yerine oynayacak oyuncu yok. bir zahmet selçuk'tan verimli olsun.

    geçen sene fener derbisi yensek lig bitecek, fenerbahçe iyice yorulmuş laubali bir hareket hop 10 kişiyiz.
    yine ligin son haftası göztepe maçı. kardeşim şampiyonluk maçı ya şampiyonluk. laubali bir pas, top kaybı, kalemizde tehlike. o top içeri girse ne olacaktı?
    bu sene trabzon maçı dk daha 30, yine ne dünya ne galatasaray umrundaymış gibi bir hareket hop yine 10 kişiyiz.
    bu sene fenerbahçe maçı. o maç 2-2 bitse herkes duşunu alıp eve gitse galatasaray'ın şu an en az 5 puan fazlası vardı. peki bu arkadaş ne yaptı soldado ile beraber olayları başlattı. ne yapacağız galatasaray forması giyiyor diye görmezden mi geleceğiz?

    istikrarsız, kronik sakat, keyfine göre oynayan serdar aziz belhanda geldiği günden beri 37 lig maçı oynamış. belhanda ise 40. (sene başı tudor maicon-denayer tercih ediyordu) yani arada öyle müthiş bir istikrar farkı yok. serdar sakatlıkları sebebiyle oynamıyorsa bu adamda yersiz kırmızı kartları sebebiyle oynamıyor.

    he bir de futboldan anlama turnusolü olduğunu iddia edenler var. hayır daha önce maestro, box to box 8 numara, yıldız oyuncu, kaliteli 10 numara izlememiş olsak bize bu adamı topçu diye inandıracaksınız. evet kardeşim. anlamıyoruz futboldan.

    bu adam gitmeli. şimdi mi olur sene sonu mu olur ona hoca karar versin. bu adamın beyni olduğu takımda istikrar olmaz. avrupa'da başarı olmaz. derbilerde başarı olmaz. aldığı maaşın 5 de 1'ini alıp daha genç, kendisinden daha çok katkı vercek bir ton oyuncu bulunur.
    he eğer kalırsa destekleriz, galatasaray'a hizmet ediyor sonuçta ve kalırsan belhanda umarım canın top oynamak ister. umarım top oynarsında benim de yüzüm kızarır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın