resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1440
    o yaşta onun konumunda olsaydım, kulüpte beni istemeyene kadar kalırdım şu an 5 senelik sözleşme imzalamak için başkanın kapısında yatardım. futbolcu dediğin her zaman para kazanır. barcelonada real madrid'de yedek de kalsan as da oynasan galatasaray'da yedek de kalsan as da oynasan ömrün boyunca yetecek kadar para kazanırsın hele ki sürekli oynuyorsan istediğin tecrübeyi de kazanırsın.

    ben çaycılık yaparım yine de burada kalırım diyen büyük kaptan bülent korkmaz ile büyüdüm arkadaşlar.
    beğenirsiniz beğenmezsiniz 32 yaşında galatasaray'dan başka bir yerde oynayacağıma futbolu bırakan hasan şaş ile büyüdüm.
    takımın her kendisine ihtiyacı olduğunda koşarak gelen gheorghe hagi ile claudio taffarel ile ümit davala ile necati ateş ile büyüdüm.

    evet kulübümün benden gelecek paraya çok ihtiyacı varsa oturur konuşuruz ama onun dışında bir allahın kulu aklımı çelemezdi. hasan şaş da bilirdi 2002 dünya kupasından sonra avrupa'ya gitmeyi. o burada kalmayı, galatasaraylı hasan olmayı tercih etti.

    edit: iş bu entry; eleştiri niteliğinde değil, yazarın kendini ozan yerine koyması sonucu aynı durumda kalmasında olacaklar yazılmıştır. yoksa gitse de bizim evladımız, kalsa da bizim evladımız. yanlış anlaşıldıysak affola.
App Store'dan indirin Google Play'den alın