• 366
    ligin ilk yarısı oynanırken, transfere en aciliyeti, en ihtiyacı olan takım bizdik. ta sezon başından beri hem taraftar, hem basın hem yönetim hem de biz taraftarlar yazdık, konuştuk, söyledik. şimdi bakıyorum da rakiplerimiz bjk, fb çok fazla transfer yapacaklarını dillendirmedikleri halde öyle ya da böyle transfer yaptılar. bizim ihtiyaçlarımız bas bas bağırıyorken henüz transferleri neden yapamadık?

    transfer süreci 10 gün müdür? 20 mi? 30 mu? bunca süredir ne yapıldı da devre arası tatili bitti, kamp başladı gelen hiç kimse yok. transferde planlı olmayarak bir futbolcunuza cazip bir teklif gelir, satmak durumunda kalabilirsiniz, ondan sonra da giden futbolcunun yerine alınacak olan oyuncuyu araştırabilir, teklif yapabilir, pazarlık yapabilirsiniz. bu da bir süreçtir, bunu anlarım fakat sizin önünüzde 5 aylık bir süre vardı.
    hadi alan carvalho ile anlaştınız o da net değil ya klübüyle olan görüşmesini bekliyorsunuz ama ya diğer forvet, stoper transferleri nerede? üzgünüm ki bu yönetim tarzı ve anlayışına hiç ama hiç güvenim kalmadı benim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın