resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1432
    kariyerizm bataklığına düşürülmüş futbolcu. derdi galatasaray'dan ayrılmak değil, türkiye'den ayrılmak. her parlak genç gibi o da mesleğini kendi seviyesine yakışan bir ülkede icra etmek istiyor. bunu anlıyorum fakat benimsediği yöntem çok yanlış. ozan'ın yöntemi açık açık ''türkiye'den siktir olup gitmek''. olması gerekense ''türkiye'yi temsil etmek''.

    burada kendisine açık kapı bırakmadan giderse yıllar sonra döndüğünde ona saygı gösteren insanlar bulamayacak. emre belözoğlu gibi gittiği her ortamda kötü bakışlarla karşılaşacak. emre bunu hak ediyor ama ozan hak etmiyor. kariyerizm bataklığı pis bişey.

    gittiği takımdaki hocası yaptırdığı ilk penaltıdan sonra onu yedek bırakacak. ikinci penaltıdan sonrea belçika sekizinci ligine kiraya gönderecek. ordan sonra ağlasa, özür dilese de galatasaray formasını giydirmezler. kariyerizmin tatlı sonları olduğu gibi böyle acı sonları da vardır.

    galatasaray yönetimine gelecek sezon takımdan ayrılmak istediğini söyle. serbest kalma bedelini iptal edecek yeni bir sözleşme imzala. kimse seni zorla tutmaz. makul bir bonservis teklifi geldiğinde buradan galatasaray'ı da memnun ederek ayrılırsın. üstelik bu hareketinden sonra türkiye'de yıllarca el üstünde tutulursun. diğer maceralarında umduğunu bulamadığında geri dönecek bir yuvan olur. sana büyük saygı gösteren insanlar olur. güzel bir yaşamın olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın