resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1426
    18 yaşında avrupa hayalini kurabilecek ve bundan heyecan duyabilecek kadar amatör, içi futbol aşkı ile dolu, ama bir yandan da kendisini yetiştiren kulüple 7.5 milyon euro sözleşme maddesi değişsin, kulübü de kazansın noktasına gelindiği zaman ya ben avrupa'ya gidemezsem diye düşünecek kadar da profesyonel.

    o sebeple açık açık söylüyorum bizden uzak dursun. bu sezon oynadığı süre boyunca tribünden desteklerim sonuna kadar. ama seni yetiştiren kulüp, galatasaray, üstelik de efsane hocası fatih terim devreye giriyor ve sen ona rağmen sezon sonuna kadar kalırım noktasına gelip 7.5 milyon euro maddesini kaldırtan ya da yükselten bir sözleşmeye imza atmıyorsan benim için hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur. hem de bu talep seni yetiştiren kulübünden ve sana şansı veren hocandan gelmişken.

    sözleşmeyi imzaladığı an düşüncelerim pozitif yönde değişecektir. galatasaray'lı duruşu gösterecekse eğer başımın üzerinde yeri var, yok derse istediği yere gidebilir. biz ona sadece para kazandır da git diyoruz, kulübün ihtiyacı varken ekonomik krizde maça giden, para biriktiren, masraf eden, store'dan ürün alan taraftar ne yapıyorsa bu çocuk da onu yapmalıdır. yoksa çocuk olarak kalacaktır, fener'e bile gidebilir 7.5 milyon'a.
App Store'dan indirin Google Play'den alın