• 1237
    hakkında yapılan taraftar eleştirilerini ve tahammülsüzlüğü anlayamadığım yönetim. her gelen yönetim, hemen her şeyi öğrensin, hemen her şeyi yoluna soksun, kusursuz olsun istiyoruz. ama öyle bir dünya, öyle bir lider yok şu anda futbol camiasında.

    bu yönetim krediyi hak ediyor çünkü bizi dursun özbek'ten kurtardı.
    bu yönerim krediyi hak ediyor çünkü başkanımız olayları soğukkanlı yönetmeyi seven ve kriz anlarında çözüm üretecek analitik zekaya sahip biri.
    ...

    birçok şey eklenebilir bu listeye, ilk etapta aklıma gelen ve benim için en önemli iki şeyi saydım öncelikle. peki olumsuz özellikleri yok mu? elbette var, ama şimdilik öğrenme kabiliyeti olan bir yönetime benziyor bu yönetim, bu nedenle, yaz transfer döneminde yapılan hataların bu dönem tekrarlanmayacağını düşünüyorum. ayrıca, yaptıkları her şeyi, belli bir mantık çerçevesinde izah edebiliyoruz ve sebeplerini kendilerinden dinleyebiliyoruz. düşündükleri, doğrudur, yanlıştır. doğruluk ve yanlışlıktan daha önemli olan, art niyetli hareket etmemek ve yanlışlardan ders çıkarabilmektir. bu yönetim, şimdiye kadar bu konuda olumlu bir izlenim bıraktı bende.

    unutmayalım, bu yönetim, galatasatayımızın maddi olarak en sıkıntı çektiği dönemde, elini taşın altına koymaya cesaret eden yönetimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın