resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18346
    kendisine duyulan koşulsuz güven galatasaray' a zarar verir. kendisine yapılan aşırı ve ön yargılı eleştiriler galatasaray' a zarar verir. tudor, riekerink yada x bir teknik direktöre verilen tepkiden daha azını veriyorsunuz derken asıl anlatılmak istenen şu; diğer hocalara aşırı ön yargılı, fatih hocaya "aşırı" toleranslı davranıyorsunuz.

    fatih hocaya önyargılı olanlar için de bu durumun tam tersi söz konusu...

    fatih hoca galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırmışken egosunun altında kaldığı için "aslolan para" dedi ve milli takımı tercih etti. bu bize kendisinin de hatalar yapabildiğini göstermişti. galatasaray' ı çok sevmesi ve geçmişte başarılı olması aldığı kararların yanlışlığını ya da doğruluğunu değiştirmez.

    galatasaray taraftarının genlerine işleyen hiç birşeyi beğenmeme huyu, kendisinin de dediği gibi fatih terim' in bizi başarıya alıştırmasıyla ilgilidir. dolayısıyla çok az da olsa diğer hocalardan bir adım daha fazla kredisi olması normal karşılanabilir. neticede radikal kararlar aldığı süreçler sonunda çok büyük başarılar gördük.

    entry' e dönüp bakınca kardeş kavgasının sonrasında çocuklarıyla konuşan ebeveyn gibi olduğunu gördüm şimdi. sanırım vaziyet biraz öyle. bu sözlükte konuşan herkes* galatasaray' ın başarısını istiyor. ortada tek bir galatasaray var. e ortada maç da yok. kimse değer verdiği şeyi paylaşamıyor. herkes kendi istediği gibi olsun istiyor. tabi ki gerçek hayatın böyle bir denklemi reddettiğini hepimiz biliyoruz ve burada hatalı bir denklemi kazıyarak boşa kürek çekiyoruz.

    şşş... susalım bakim biraz. biraz keyif alalım. kendisi hakkında transfer sezonu bittiğinde konuşalım*
App Store'dan indirin Google Play'den alın