resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18339
    serdar aziz'in ilk kadro dışı haberi çıktığında şaşırdım sonrasında affedilir mi acaba dedim ama bir şeyi unuttuğumu fark ettim. bence buradaki arkadaşlarda unuttu ama 65 yaşındaki adam unutmadı. evet bu adam, moskova'da soğuktan kafasını sallayıp kulübeye vururken, herkes onun videolarını remix yapıp eğlenirken, meğerse takımdan gitmesi gerekenlerin listesini hazırlıyormuş. hala hocanın resmini ne zaman görsem, o soğukta kulübede kafasını sallayışı aklıma geliyor. kim bilir neler geçiyordu kafasında, kim bilir kimlere güvenip sezona başlamıştı?

    aslına bakarsanız ilk şokumu 24 ekim 2018 galatasaray schalke 04 maçı'nda yaşadım. rezalet bir futbol ve şansa alınan 1 puan. biz real madrid gibi takımdan içeride 6 yemiş bir kulübüz ama bu kadar ezilmemiştik. ruhsuzluk had safadaydı. futbolcu arkadaşların hiçbirisi hangi takımda oynadıklarının farkında bile değildi. sahanın en iyisinin 18'lik çaylak ozan kabak olması bile maç özeti gibi bir şeydi. derken diğer maçlarda da aynı rezil ve ruhsuz futbol ön plandaydı.

    ilk yarının bitimiyle aklımda kalan takımın en iyi oyuncuları sırasıyla: ozan, onyekuru, feghouli (son haftalar).

    ben bile bunların hepsini sat gitsin, kaç yaşına geldin hocam çekilir mi bu çile derken, sizlerin serdar aziz gibi sezonun yarısını sakat geçirip, milli maç haftası sakatım diye maça çıkmayıp ama milli haftada oynayıp tekrar sakatlanan adama sahip çıkışınıza çok üzülüyorum. robinho elini kolunu sallayarak gol atarken , anlıyoruz ki bazıları tatil planı yapıyormuş. bana kimse belhanda ve feghouli örnekleri vermesin. hoca ikisi hakkında bir yorum yapmıştı hatırlarsanız. bu arkadaşlar gerektiğinde fedakarlık yapıp maça çıkıyorlar diye. fatih terim, futbolcunun sahada canını dişine takmasını ister, öyle dandik bahanelerle sahaya çıkmamasına deli olur ve onları kara listeye alır. bu yeni bir olay gibi neden tepki veriyorsunuz anlayamıyorum. bunun en güzel örneğini istiyorsanız açın uefa belgeselini bir kez daha izleyin derim. orada sakat olan oyunculara nasıl sözler söylediğini ve oyuncuların röportaj da kesin oynayacağım olur mu öyle şey cevaplarını göreceksiniz.

    https://www.haberler.com/...den-11485556-haberi/
    https://www.fotomac.com.tr/...lilara-mesaj-yolladi
App Store'dan indirin Google Play'den alın