resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18331
    hocam benim kılıcını çekti, çatır çutur kesiyor biletleri <33.

    şu an türk kulüplerin bana göre en büyük sıkıntısı vasatlıkların kurtulamamaları, özellikle bu vasatlığın simgeleyen futbolcuları oynatmak durumda kalması. (bkz: fenerbahçe) canım hocam da bu durumdan muzdarip ki ilk yarı vasat hücüm performansımızın simge ismi eren derdiyok ile başladı kesiklere. özellikle bi hayli istikrarsız olması ve ayrıca tıp biliminini aşan (!) sakatlıklar yaşaması da gönderilmesinde etikili oldu.

    serdar aziz... yüksek iş disiplini ve ahlakından şüphem yok hatta gündeme gelen erken tatile çıkma muhabbetinde de hatalı olduğunu düşünmeme rağmen affedilemeyecek yahut yüksek ceza gerektirecek bi durum görmüyorum. öncelikle serdar aziz'in bu topraklarda oynayan en iyi yerli stoper olduğunu kabul etmek lazım belki de pepe gittikten sonra en iyi stoper bile denilebilir. ama... bu durum güvenirliği diplerde olduğu gerçeğini de değiştirmiyor. x bir maçta sakatlanabilir ya da x bir maçı hatasıyla yakabilir, her zaman böyle bi ihtimal mevcut o sahadayken. böyle olunca da bir şampiyon takımının ilk 11inde görev alan oyuncusu olabilirsin belki ama o zaman o takımın zayıf parçası olarak görünürsün, sürekli kamuoyu "yaw şu serdar'ın yerine de birini alsak takım uçar" diye düşünür. biz de şampiyon bi takım kurmak istiyorsak (ki fatih hocamın olduğu yerde sadece bu istenir) serdar bu takımın stoper tandeminde olmaz maalesef. rotasyon oyuncusu olur tabi ama o da bu mukaveleyle olmaz.

    garry rodriguez... misafir çocuğu gibiydin; geldin, dağıttın, gittin. sana bu aleyna tilki şarkısının sözlerini yakıştırıyorum. geldin, ortalığı dağıttın (10+ gol, 10+ asist) ve gitmem gerek. özellikle 1-2 oynu çok çok iyi oynuyor ama karşı takım buna önlem aldığında adeta paralize oluyor. bu da onu maalesef anadolu topçusu sınıfına indirgiyor. piyasası biraz yükselmişken hemen (büyük harflerle yazmıştım orayı) satılmalı. çoğu kişinin düşüncesi aksine ben belirli vücut bölgelerinde herhangi bir yükselme olduğunu düşünmüyorum fakat bu futbolcumuzun süreklediği bir hücümün tavanı düşüktür.

    kısacası her zamanki gibi canım ciğerim hocamın aklında bi galatasaray var ve o galatasaray'a yakışmayan, tavanını düşüren, vasat etiketi yapıştıran kim varsa teker teker yolluyor, yollayacak da.

    seni çok seviyoruz hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın