resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 18299
    2015 yılında yabancı sınırını tam da bu* gibi durumlar için kaldırdı. disiplinsizlik yapan, takım kurallarına uymayan, "ne yaparsam yapayım kulüp beni oynatmaya mecbur nasıl olsa" diye artistik yapan yerli oyuncuları hizaya çekmek için türk futbolunda bir devrim yaptı.

    şimdi de alayını hizaya çekiyor işte. haydi şimdi bir tane yerli disiplinsizlik yapsın, hoca kovdurmak için kötü oynasın, yabancılara karşı cephe alsın da göreyim? bitti o devirler. artık hak eden bu formayı giyecek, hak etmeyen kendine kulüp bulacak. "bilmemkim giderse yerine kimi buluruz" kaygısıyla kadro kurma dönemi bitti.

    disiplinsiz adama senelik 2 milyon euro vereceğime her şeyiyle profesyonel yaşayan adama 2.5 veririm, belki 500 bin euro zarar ederim ama takımı kimsenin babasının çiftliği yapmasına müsaade etmem. çünkü türk futbolu yıllarca süründüyse, bu yerli oyunculara mecburen gösterilen sınırsız tolerans yüzünden oldu. her hocanın, her kulübün tepesine çıktılar.

    bugün serdar'ın bunu yapmasına müsaade etseydik yarın ozan'da da, yunus'ta da, atalay'da da çeşit çeşit disiplinsizlikler görürdük. bu açıdan serdar'ı yollamak kısa vadede zararlı olsa da uzun vadede son derece faydalı olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın