resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 18263
    oyuncu göndermek, 4,5 milyon euro verdiğin ülkenin en kaliteli yerli stoperini kapı önüne koymak ne zamandan beri vizyon oluyor diye sordurtan bir karara imza atmış sevgili teknik direktörümüz. hemen gelip "yerine daha kalitelisini getiririz, altyapıdan daha iyisini çıkartırız" diyenler olacak. yerine getirebileceğin daha kaliteli yerli stoper var mı? yok *. yabancı alabilecek paran ya da yabancı kontenjanın var mı? o da yok. altyapıdan çıkarabileceğin oyuncu var mı? o da yok. varsa çıkartın koyun. çıkarttığını bile ikna edemiyorsun ki takımda tutmaya. kırk yılda 1 bir tane oyuncu çıkarttın diye bu kadar güvenmeye de anlama veremiyorum.

    bir de hocanın açıklamasında eksik bulduğum bir şey var. malum biz millet olarak bizden hesap sorulmasını, kararlarımızın tartışılmasını sevmeyiz. hoca burada büyüklük göstermiş ve kararını biz taraftara açıklama inceliğinde bulunmuş. ama "birlikte çalışma usullerinin farklı olması" ne demek? bunun açıklanması gerekmez mi? yukarıda birisi "fatih terim her zaman kendi oyuncularını transfer etmek ve oynatmak ister takım sıfırlamaya bayılır" demiş. biraz haklılık payı var galiba bu söylemde. hoca birisini sevmedi mi sevmiyor ve fırsatını bulduğu anda kapı önüne koyuyor. ha bu arada serdar aziz'in yaptığı hatanın kabul edilebilir bir tarafı olmadığını düşünüyorum, ama nedenin bu olmadığı ortada sanırım.

    hayırlısı olsun diyelim. yalnız yine transfer yapamayıp, sezona ahmet çalık'la devam ettiğimizde yaşanacaklardan doğacak sorumluluğu kimse sahiplenmemezlik etmez umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın