resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1362
    artık hakkında konuşulanların bıkkınlık verdiği oyuncu. herkes bilip bilmeden sallayıp duruyor. yahu hiç mi görmediniz bu transfer işlerinin nasıl olduğunu? birileri yalan haber yapar, menejerler işleri karıştırıp daha fazla komisyon almak için yalan haberler çıkartırır ve eğer insanlar bu haberlere itibar edip sürekli konuşursa daha da ileri giderler.

    ozan 18 yaşında bir çocuk. 18 yaşında kaçınız doğru kararlar verdiniz? keşke şuanki aklım o zaman olsaydı diye hiçbirimiz konuşmadınız mı? ayrıca bilmiyorsunuz ne olup bittiğini, lütfen artık bir sakin olun.

    bu çocuk bu menejerle ne zaman anlaştı bilmiyorum. ama bu menejer çocuktan önce ailesini ikna etmiştir. ailesinin de isteği ile bu menejer ile çalışmaya başlamıştır. şimdi bu menejerin ve yönetimin ozan konusunda karıştırdıkları bir şeyler var. ama herkes ozan'a yükleniyor. ayrıca ozan'ın maaşının da gerçekten de artması gerekiyor. daha fazla para tabi isteyecekler. her sözleşme yenilediğine zam yapan adamlar ozan'a biraz para vermeyi çok görüyor.

    en çok da şu çocuğa karakterden vuranlar beni güldürüyor. nasıl düzgün bir çocuk olduğu adamın her halinden belli. pırıl pırıl bir çocuk. yok şımarmış, yok şöyle olmuş, yok böyle olmuş. ya bu olaylar gelişmeden 2 önce mustafa için yaptıklarından sonra düşündüğünüz şeylere bakın. 2 günde ne oldu? çocuktan bir şey duydunuz mu karakterine kadar laf yapmaya başladınız? yargısız infaz yapmayı, her gördüğünüz habere inanmayı ne zaman bırakacaksınız?

    bundan sonra hata yaptığında da desteklemeyiz diyenler de desteklemesin, isteyen de yuhalasın. sizlerin fevri davranışları, hemen herkesi gömme isteğiniz, bir türlü hiçbir şeyi beğenmemenizden gına geldi. ozan sizlerin düşüncelerinden, sözlerinden etkilenmeyecek kadar zeki ve güçlü bir çocuk. o yolunu bulur. siz de kendinize saldıracak başka oyuncu ararsınız ki bulmanız da zor olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın