• 1229
    yapılan bir iki cılız açıklamasını çok da kaale alamadığım, galatasaray ve oyuncularının itibarları medyada didik didik edilirken ölü taklidi yapan yönetimdir. uzun bir yılbaşı tatili yapacak oldukları bariz.
    arkadaş sev ya da sevme bahsi geçen oyuncular senin para eden değerli oyuncuların, satacaksan da böyle değerlerini yerle yeksan edip öyle mi satman lazım.
    kim hangi parayi teklif etsin şimdi serdar'a. perde arkasında neler yaşandı bilmemiz mümkün değil ama bu süreç medyaya fazla malzeme vermeden daha akıllıca yönetilmeliydi.
    netice olarak, 2018-2019 sezonu ara transfer döneminde yapılacak iş mevcut kadroya en az 1 forvet ve 1 stoper ile transfer işini halletmekti. satmadan alamamadaki isimler alternatifi olan, yüksek maaş alıp performans alınamayan isimler olmalıydı; selçuk, maicon, eren, çalık, belki mariano...vb gibi.
    gelinen noktada serdar ve ozan giderse ilk hesaba göre 3 stoper almamız lazım, üstelik ikisi de yerli olduğundan yabancı forvet transferimizi de olumsuz etkileyecek bir tablo bu. zira 12 yabancımız var ve bir dolu stoper ve forvet almamız lazımken sadece 2 yabancı hakkımız var.
    ne diyelim, yönetim inşallah bizi şaşırtır...
    kendilerine iyi seneler! , iyi eğlenceler! diliyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın