• 1224
    kendilerine sosyal medyada yonelen tepkinin yarisi dogal ve hak edilmisse, kalan yarisi da yapay ve organize edilmistir.

    ben ilk yarinin icindeyim, iletisim basta olmak uzere basarisizliklari dolayisiyla cengiz'e ve yonetime tepkiliyim. ama adnan ozturk-ozan korkut ekibinin de, dursun ozbekcilerin de organize linc kampanyasina destek olmaksizin cengiz'i elestirebilmek icin gercekten cok dikkatli olmak gerekiyor. cengiz'i iceriden devirmeye calisan taraflarin da amacinin galatasaray'in faydasi olmadigini akliselim sahibi her taraftar goruyor. adnan ozturk'e guvenmiyorum. ozan korkut'u tanimiyorum. genel olarak bu kulubun yonetim kapasitesi, potansiyeli zaten zayif. ahlakindan emin olmadiklarimizdansa hala cengiz'in kalmasini desteklerim. cikarsak cengizle cikacagiz, batarsak cengizle batacagiz, ama ne kifayetsiz muhterislerin oyuncagi olacagiz, ne kafatasci dinozorlarin kuklasi.

    umuyorum ki, mustafa cengiz de bazi hatalarin farkina varacak, mesela bir iletisim stratejisi gelistirmesi gerektigini fark edecek ve bir noktada duzgun turkce konusabilen, sogukkanli ve hazircevap bir basin sozcusu belirleyecek. satmak uzere oldugu her futbolcuyu itibarsizlastirmaya calismaktan vazgececek. transfer surecini bulandirmadan, dogru bir iletisim yaklasimiyla taraftari yeterince bilgilendirerek ve bu vesileyle "yangin" olusmasina mani olarak yonetecek.

    bunlarin yapilmasi lazim. cengiz'in dogru adimlari atarak camiayi sakinlestirmesi lazim. o zaman taraftar durulacak, sadece koltugu kendileri almak icin cirpinan muhterisler kalacak ortada.

    diger yandan umutlarim rasyonel degil belki de. cengiz bu idareciligi gosteremezse galatasaray yine basarili olur orta vadede. ama yonetim geri donulmez bicimde "kucuk olsun bizim olsun"cularda ya da "basarili olsun ama sadece bizimle basarili olsun, biz genc liseliler ve etrafindakiler, en iyisi biziz" diyen tayfada kalacak.

    cengiz'den memnun degilim. ama ozbek'in temsil ettigi klikten tiksiniyorum. ozturk'e, korkut'a zerre itimadim yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın